راستی مقایسه این دو هست برم ببینم؟یا سایتی رو میشه بهم معرفی کنید واسه مقایسه این دونقل قول:
ارسالی توسط Ali.hosseinzadeh13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
راستی مقایسه این دو هست برم ببینم؟یا سایتی رو میشه بهم معرفی کنید واسه مقایسه این دونقل قول:
ارسالی توسط Ali.hosseinzadeh13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بررسی هر دو رو میگذارمنقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ممنون از لطفتوننقل قول:
سلام ببخشیدنقل قول:
به نظرتون
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بهتر نیست از اون مدل دیگه
پلکستور و کروشال ؟
هر دو در یک سطح هستند ولی الویت من به شخصه روی crucial هست .نقل قول:
نقل قول:
عذر میخوام اون چیزی که کروشال نظر شما رو در مقابل پلکستور جلب کرد هرو میتونم بدونم،چون این پلکستور پرو یکم از نظر فنی بهتر بود مشخصاتش که دیدم و خیلی افراد شنیدم که ازش تعریف میکردن
پلکستور هم خودم پیشنهاد دادم .شما هر مدلی که دوست دارید تهیه کنید .بررسی ها رو براتون ضمیمه کردم .نقل قول:
- - - Updated - - -
پلکستور هم خودم پیشنهاد دادم .شما هر مدلی که دوست دارید تهیه کنید .بررسی ها رو براتون ضمیمه کردم .نقل قول: